Pirinççi Mahallesi, Eski Edirne Asf. No 92, 34270 Sultangazi / İstanbul

0 (212) 595 09 12

Hemen Bilgi Alın

Habipler'de bulunan Sultangazi Fen Bilimleri Özel Anadolu Lisesi, İstanbul'un en prestijli liselerinden biridir. Bilim ve teknolojiye güçlü bir şekilde odaklanan okul, öğrencilere onları üniversiteye ve ötesine hazırlayan titiz bir eğitim sunar.

Sultangazi Fen Bilimleri Özel Anadolu Lisesi'nin en önemli özelliklerinden biri de öğrencileri üniversiteye hazırlamaya verdiği önemdir. Okul, öğrencilerin yüksek öğrenimde başarılı olmak için ihtiyaç duydukları bilgi ve becerileri geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir dizi program ve etkinlik sunar.

Okulun en önemli programlarından biri etütler yani etütlerdir. Bu oturumlar, öğrencilere çalışmalarında ek destek ve rehberlik sağlayarak doğru yolda kalmalarına ve akademik hedeflerine ulaşmalarına yardımcı olur. Etütler, kendilerini öğrencilerin başarılı olmasına yardımcı olmaya adamış deneyimli öğretmenler tarafından yönetilir.

Sultangazi Fen Bilimleri Özel Anadolu Lisesi, akademik mükemmelliğe odaklanmasının yanı sıra ders dışı etkinliklere de büyük önem vermektedir. Okul, spor takımları, müzik grupları ve münazara kulüpleri dahil olmak üzere çok çeşitli kulüp ve organizasyonlar sunmaktadır. Bu etkinlikler, öğrencilere sınıf dışında becerilerini ve ilgi alanlarını geliştirme fırsatları sunarak onların çok yönlü bireyler olmalarına yardımcı olur.

Genel olarak, Sultangazi Fen Bilimleri Özel Anadolu Lisesi, zorlu ve ödüllendirici bir lise deneyimi arayan öğrenciler için mükemmel bir seçimdir. Bilim ve teknolojiye odaklanması, öğrencileri üniversiteye hazırlama taahhüdü ve çok çeşitli ders dışı etkinlikleri ile okul, öğrencilere akademik ve kişisel yaşamlarında başarılı olmaları için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlar.